Hyppää pääsisältöön

Bändi

Bändi

Jenni Mäkikalli

Jenni Mäkikalli tunnetaan tanssipaikoilla ja -lavoilla "valkoisen sähköviulun soittajana". Jenni toimii tanssipaikoilla paitsi viulistina myös kosketinsoittajana ja laulajana.

Jenni on säestänyt huikeaa määrää Suomen eturivin artisteja. Hän on tehnyt lukuisia konsertteja, ollut mukana kahtena kesänä Yölintu-orkesterin ja Jokerit Companyn yhteiskiertueilla, esiintynyt niin tanssilavoilla, messuilla, kirkkokonserteissa ja jäähalleissa. Hän on ollut esiintymässä myös monien eri firmojen tilaisuuksissa, erilaisissa esiintymisissä tangokuninkaallisten kanssa, kauppakeskuksissa, yksityistilaisuuksissa jne. Päivätyökseen Jenni antaa musiikin opetusta (ks. alla oleva), jonka ohessa hän mm. säveltää ja sanoittaa kappaleita. Jennin levytyksiin vuosina 2002–2003 kuuluvat hänen itse tekemänsä kappaleet: Lavatanssien aikaan, Alla syyskuisen taivaan, Käy kanssain tanssimaan, Miksi silti tunnen näin, Sulle tahdon kaiken antaa ja Jos uskot taivaan tähtiin.

Seppo Mäkikalli

Jo 1960-luvulla keikkailun aloittanut Seppo (Jokerit Co.) on kiertänyt elämässään muutakin kuin tahkoa. Suomessa ei ole montaa keikkapaikkaa, jossa Seppo ei olisi soittanut.

Säestettyjen solistien lista on pitkä alkaen mestari Olavi Virrasta, Irwinin kautta Eddy Edwardsiin ja sieltä kiertäen suurimpaan osaan nykyisistä tangokuninkaallisista. Soittoelämä ei jää näihin lava- ja ravintolakeikkoihin. Elämän varrelle mahtuu myös tangokuninkaallisten säestykset kirkkokonserteissa ja muissa vaativammissa tapahtumissa. Osaamista tältä kaverilta todella löytyy. Seppo keikkailee soolona, duona, triona ja tarvittaessa isommalla kokoonpanolla. Keikkailun lisäksi Sepolla on tyttärensä kanssa Raisiossa Musiikkikoulu Jenni ja Seppo Mäkikalli, jossa tarjotaan oppia eri soitinten soittamiseen, laulamiseen, stemmalaulamiseen, sekä mahdollisuudet äänityksiin ja erilaisiin esiintymis- ja kilpailuvalmennuksiin.

http://musiikkikoulumakikalli.fi

Daniel Sjöroos

Daniel on opiskellut kitaransoittoa kymmenkunta vuotta Turun konservatoriossa. Hän aloitti opinnot klassisella linjalla ja saatuaan päättötodistuksen musiikin perusopinnoista, vaihtoi pää-aineeksi sähkökitaran ja samalla jatkanut opintojaan pop-jazz-linjalla.

Daniel on keikkaillut vakituisesti eri solistien taustakokoonpanoissa sekä lisäksi ollut mukana sekä Puolalan musiikkilukion että konservatorion kuoro-ja bänditoiminnassa.

Daniel soittaa musiikkia laidasta laitaan, mutta erityisesti jazz-, rautalanka-, lattarit- sekä vanha iskelmämusiikki ovat lähellä sydäntään.

https://www.danielsjoroos.fi

Musiikkikoulu Jenni ja Seppo Mäkikalliin pääset tutustumaan tästä!

Bändin yhteiset sivut löytyvät Facebookista, josta pääset tykkäämään ja seuraamaan kuulumisia, tulevia projekteja sekä tunnelmia keikoilta:

Marianne Kantola ja Jenni ja Seppo Mäkikalli Facebookissa

Jenni Mäkikalli
Seppo Mäkikalli